Brändineuvola, startti

Siinä vaiheessa, kun yrityksesi tavoittaa ensimmäisen ihmisen, sille muodostuu brändi.

Brändi on mielikuva yrityksestä. Brändillä pyritään puhuttelemaan kohdeyleisöä.

Minkälaisen brändin sinä haluaisit? Vahvan, houkuttelevan, kiinnostavan, luottamusta herättävän, sitouttavan? Vai laimean, mitäänsanomattoman, tylsän, sekavan, merkityksettömän?
Niin, brändi muodostuu joka tapauksessa, rakensitpa sitä määrätietoisesti tai et.

Tavoitteellinen brändin kehittäminen yrityksen kohderyhmälle lisää kiinnostavuutta, luo hengenheimolaisuutta, sitouttaa, antaa uskottavuutta, herättelee asiakkaan luottamusta, mahdollistaa korkeammat hinnat ja luo vakautta heilahtelevassa markkinassa.

Suunnitelmallisesti rakentuvan brändin markkinointi on selkeämpää ja ydinviestin välittäminen asiakkaalle käy kuin itsestään.

Tästä syystä uuden yrityksen/yrittäjän brändiä kannattaa alkaa rakentamaan jo heti alkumetreillä.

Aloittavan ja uuden yrittäjän brändi-neuvolassa pureudutaan niihin elementteihin ja palikoihin, mistä lähteä liikkeelle tavoitteellisen brändin rakentamisessa. Etsitään yhdessä sinun/yrityksesi vahvuuksia, uniikkeja ominaisuuksia ja kiinnostavuuden kannalta tärkeitä kiinnekohtia mitä nostaa esiin brändäyksessä. Brändisuunnitelman avulla myös mainostaminen ja markkinointi on selkeämpää, sillä näin saat paremmin tavoitettua ne asiakkaat, joita varten sinä ja yrityksesi olette olemassa.

Autan sinua luomaan itsesi ja yrityksesi näköisen brändin, mitä sinun on helppo kehittää ja ylläpitää.

250€ + alv. 24%
+ 2h 120€ + alv. 24%

Hinta sisältää:

- Alkukartoituksen tehtävineen, missä pääset miettimään tavoitteellisen brändin rakentamiseen tarvittavia asioita.

- 3h keskustelun (2 x 1,5h. Mikäli välimatkasta johtuvat polttoainekustannukset kasvavat ylitsepääsemättömiksi, tapaamme esim. teamsissa)

- Loppuraportin

- Canva-opastuksen tarvittaessa

Tarkemmat tiedustelut ja yhteydenotot:

046-8103423

jaana@jaanaronka.fi